“کسانی که گذشته را به یاد نمی آورند محکوم به تکرار آن هستند.” این جمله را بارها در کتابهای تاریخ خود دیده و شنیدهایم و به حق نیز چنین است. مدت هاست که کارآفرینان مشغول تجارت هستند در حالی که برخی موفق و برخی از آنها به دلیل عدم توجه به نام تجاری خود ناموفق شدهاند.
چرا مشاغل نوپا شکست میخورند؟
ایجاد نام تجاری؛ کارآفرینان جدید اغلب نمیتوانند اشتباهاتی را که در راه اندازی مشاغل خود مرتکب شدهاند تشخیص دهند، جای تعجب است که آنها بارها و بارها همان کار را انجام دادهاند در حالی که انتظار نتایج متفاوتی را داشتند. بنابراین آنها را به تکرار مجدد این خطاها محکوم میکنند. در هنگام ایجاد نام تجاری (برند) میتوانید بسیاری از بایدها و نبایدها را مشاهده کنید، اما در اینجا به چهار مورد از بدترین اشتباهاتی که افراد تازه کار، مستعد انجام آن هستند اشاره شده است.
با بهرهمندی از تخصص انبوهی از کارآفرینان موفق و باتجربه، در اینجا برخی از بزرگترین اشتباهاتی که هنگام راه اندازی کسب و کار خود احتمال ارتکاب دارد و آنچه در این زمینه برای مقابله با آنها میتوانید انجام دهید وجود دارد. ردیابی این خطاها به شما کمک میکند تا در آینده با تکرار این مشکلات رو به رو نشوید.
تصمیمات هزینه محور
از سرمایه اولیه تا هزینههای سربار و پول نقد در توسعه تجارت شخصی شما مهم است. بسیاری از کارآفرینان کار خود را با بودجه ناچیز آغاز میکنند. مهم است به یاد داشته باشید که شما در کنار سرمایه گذاری باید برای حفظ آن نیز توجه کنید.
سرمایه همان چیزی است که حقوق و دستمزد، قبض آب و برق، وام و اجاره محل را پرداخت کرده و موسسه شما را با بازار آشنا میکند. برای کوتاه مدت، میان مدت (شش ماه تا یک سال) و سالهای آینده برنامه ریزی کنید.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که کمبود هزینه میتواند به همان اندازه برای تجارت شما مضر باشد که زیاد بودن هزینه مضر است. برای صرفه جویی در هزینه، از صرف هزینه در مورد نیازهای تجارت خود خیلی ترس نداشته باشید.
خریدار خود را دست کم نگیرید
شما ساعتهای بی شماری را صرف تجسم و اصلاح محصول برای ارائه محصول عالی کردهاید، اما واقعیت سخت دنیای تجارت این است که کالای شماره یک، بهترین محصول نیست.
کارشناس بازرگانی صاحب بهترین محصول است. به نمودارها نگاه کنید و بگویید چه کسی در بالای صفحه است. این محصولات در سطح بالایی قرار دارند زیرا آنها میدانند چگونه استراتژیهای فروش و بازاریابی خود را بکار گیرند.
ماشین شما آماده حرکت است. هنگامی که مشتریان خود را همراهی میکنید، همیشه آنها را در اولویت قرار دهید، مخاطبان هدف خود را درک کنید و اطلاعات جمعیتی را بشناسید: سن، جنس، سطح تحصیلات، علایق و شغل. میتوانید از مشتریان قبلی خود مصاحبه کنید یا از آنها بخواهید نظر سنجیها و پرسشنامهها را پر کنند.
آیا رسانههای اجتماعی را باور دارید؟
من فقط تعداد اندکی از صاحبان مشاغل را دیدهام که به طور کامل از اینترنت در تبلیغ استارتاپ های خود استفاده میکنند. خواه یک فروشگاه لباسشویی یا یک سرویس لجستیکی داشته باشید، به اینترنت نیاز دارید. ممکن است فکر کنید، “چه کسی امروزه در اینترنت به دنبال لباسشویی است؟” مهم نیست! مشتریان شما در وب هستند، بنابراین شما نیز باید در آنجا باشید.
در شبکههای اجتماعی حضور فعال داشته باشید. مسیرهای معمول تبلیغات در تلویزیون و چاپ بسیار گران و محدود است. با بهره گیری از انقلاب فناوری، بازاریابی در شبکههای اجتماعی را بپذیرید.
بزرگ فکر کردن
“من قصد دارم جهان را تغییر دهم” ، کاری است که هر کارآفرین وقتی میخواهد شروع به کار کند، آرزو دارد انجام دهد. اگر با طرح هایی بسیار بزرگ شروع کنید، به احتمال زیاد کاری از پیش نخواهید برد.
منظور این نیست که اهداف خود را کنار بگذارید، اما هنگام تلاش برای رسیدن به اهداف باید آنها را در ذهن داشته باشید. خیلی بزرگ فکر کردن میتواند شما را فلج کند و در نتیجه منجر به کاهش فروش غیرمولد شود.
درعوض، از کوچک شروع کنید و از آنجا رشد کنید. از منابعی که در اختیار دارید استفاده کنید. موضوعات را یک به یک بردارید و ثبات را در کارهای خود برقرار کنید. همانطور که میگویند، “سفرهای بزرگ با انداختن تنها یک قدم آغاز میشود.” قدم به قدم کار را پیش ببرید.
در هر سفر داشتن نقشهای واضح از جادهای که قدم می زنید ضروری است. همین اصل در مورد کارآفرینی نیز صدق میکند. همیشه یک نقشه راه داشته باشید که نمایانگر مأموریت، چشم انداز و اهداف کسب و کار شما باشد. مهمتر از همه، مراقب موانع باشید و آنها را دور بزنید.
- نتایج دهمین دوره انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه مشخص شد
- دولت در قیمتگذاری و صادرات دخالت نکند
- قفس قیمت گذاری دستوری برای تولید/ قیمتگذاری دستوری توانایی عرضه محصول کیفی و با قیمت مناسب را از بین برده است
- 29مین جلسه کمیسیون معادن و صنایع با دستور بررسی مشکلات کنسرسیوم سنگ استان
- معرفی ۳۹۲ طرح پولساز صنعتی در کشور/سرمایهگذاری شتاب میگیرد؟
2 نظر